Font Size

A A A

The masterplan

Our masterplan takes forward the masterplan drawn by Graham Dawbarn, following a series of concentric elements, radiating outwards from Inner Ring / Helios Plaza. The new buildings respect the existing building frontages and emphasise the original site layout.

This approach continues beyond the current service road with a sequence of buildings enclosing communal courtyards.

Respecting the heights of the surrounding residential areas, the buildings step down in scale to the south culminating in town houses arranged around a ‘Village Green’.

The scheme includes the demolition of the existing ‘East Tower’ and replaces this with a more slender and curved building, which is re-orientated to better connect with Wood Lane, creating an improved frontage.

EXHIBITION BOARDS

Download our Exhibition Boards from February 2013; April 2013; April/May 2014.

WHO WE ARE

This project is a partnership between Stanhope and the BBC.

Read more ›
CONTACT US